За нас

“ЕЛМАК ООД” е официален представител за България на фирмите MAKEL, HOROZ ELECTRIC, TEB ELECTRIC и BORSAN - основни партньори, с които има дългогодишни търговски взаимоотношения и от които внася качествени и високотехнологични стоки.

За Елмак

“ЕЛМАК ООД e българска търговска фирма, основана през 2004 год. в град Кърджали. Фирмата е специализирана в областта на вноса и търговията на едро с електроматериали и осветителни тела. Компанията се отличава с добро познаване на пазара, висока компетентност и динамичност в работата, конкурентни цени, постоянни складови запаси и коректност при партньорство.
Фирмата разполага с търговски бази в градовете Кърджали, София и Варна, в които работят опитни служители, като е в състояние да отговори на потребителските нужди по всяко време. ЕЛМАК ООД е спечелила доверието на клиентите си.
ЕЛМАК ООД е официален представител за България на фирмите MAKEL, HOROZ ELECTRIC, TEB ELECTRIC и BORSAN – основни партньори, с които има дългогодишни търговски взаимоотношения и от които внася качествени и високотехнологични стоки.
Основната цел, към която се стреми фирмата е пълноценното обслужване и удовлетворяване нуждите на клиентите. Удовлетворените клиенти са най-големият капитал на ЕЛМАК ООД.

Нашите партньори

MAKEL

Makel е най-голямата турска фирма за производство на ел. материали. Лидер е в своя сектор и е добре позната на световния пазар. 90% от продукцията се изнася в Европа, Азия и Африка. Марката се отличава с безкомпромисно качество на изделията, съвременен дизайн и голямо разнообразие от модели и цветове.

Horoz Electric

Horoz Electric е една от най-разпознаваемите големи турски фирми в индустрията на осветлението. В международен мащаб за кратък период успяла да покаже големи постижения в търсенето и предлагането на най-новите продукти в сферата на електроматериалите и осветлението. С голяма прецизност следяща световните новости и тенденции в производството, качеството и дизайна на предлаганите от нея артикули . Предлагаща изделия в широк диапазон – от необходимите за домакинствата до промишлени нужди.

TEB Electric

TEB Electric са част от Horoz Group и произвеждат пластмасови декоративни осветителни тела, вентилатори, градински тела и аксесоари. Продуктите на TEB Electric се отличават с висок стандарт на производство, съобразено с всички изисквания за опазване на околната среда.

Borsan Group

Borsan Group е турска фирма, която изнася 70% от продукцията си в 75 държави на 4 континента. Намира се на челно място в производството на пластмасови декоративни осветителни тела и аксесоари. Отличава се с изключителното качество на продуктите и е предпочитана марка в световен мащаб.

SHOPPING CART

close