Условия за ползване

Условия за ползване

За да поръчате продукти от сайта е необходимо да се регистрирате. elmak.bg се ангажира да не разпространява информацията с личните ви данни извън фирмата и лицата наети от фирмата да събират, класифицират и обработват информация за нея.

Потребителите се ангажират да предоставят коректни, точни и верни данни при създаване на личен или фирмен профил.Защото тази информация касае попълването на важни оперативно-административни документи като фактури, гаранции, експедиторски формуляри и др. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

elmak.bg си запазва правото да прекратява регистрация и ограничава достъп, комуникация и всякъкъв вид отношения с некоректни и злонамерени клиенти.Сайтът не осъществява регистрация на потребители под 18 години.

След извършване на поръчката потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като сътрудник на elmak.bg  се свърже с него по телефон или e-mail.

Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

Чрез натискане на бутона „поръчай“, потребителят извършва действие, което представлява доброволно волево решение, обвързващо го със силата на договор – него ( потребителят ) и , съответно на elmak.bg  описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).

elmak.bg има право да променя цени, количества, начин на плащане и доставка, технологията и дизайна на сайта без предварително известяване.

elmak.bg има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители.

elmak.bg има право да закрие и/или изтрие информацията на/за дадена стока или категория, по своя преценка и без право на преразглеждане.

elmak.bg не носи отговорност за щети възникнали заради невъзможност да се използва част или цялата система поради технически причини, независимо от обстоятелствата, които са довели до това – технически проблеми, техническа профилактика, решения на мениджмънта и др.

Всички цени са в Български лева с ДДС. Copyright 2019  Елмак ООД

SHOPPING CART

close