Доставка и Плащане

Плащане и доставка

Поръчките, направени в  www.elmak.bg се доставят чрез куриер, директно до вашия дом или офис. Използват се услугите на куриерска фирма Спиди АД . Ако желаете стоката да Ви бъде доставена от друга куриерска фирма, моля да се свържете с нас , за да уточните доставката с наш сътрудник. Доставка до големите градове се извършва до 3 дни, а за останалите населени места по графика на куриерска служба Спиди АД. Ако искате по-бърза доставка при поръчка изберете „Експресна„. Направените поръчки в електронния магазина на  “Елмак ООД” могат да бъдат платени чрез:

Наложен платеж – при доставка плащате дължимата сума в брой на куриера. Разходите по доставката се заплащат на куриера при получаване на пратката.

Плащане по Банков път – При избиране на този метод – заплащате Вашата поръчка по сметка на Елмак ЕООД. При завършване на поръчката – ще ви бъдат изпратени нашите банкови данни. За да потвърди поръчката наш сътрудник ще влезе в контакт с Вас на посочения по време на регистрацията телефон. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

Плащане на място в един от нашите  офиси Можете да платите и на място в един от нашите офиси.
град Кърджали 6600, бул.България №101
град София 1527, бул.Васил Левски № 148

С всяка поръчка Вие получавате документ, който е доказателство за вашата покупка и само с него имате възможност да върнете или замените стоката.

За да Ви бъде издадена коректно фактура, трябва да попълните фирмените си данни във Вашия профил. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Разходите за доставка за са сметка на клиента и стойността на услугата зависи от обема и количеството на поръчаните продукти.

Разходите за доставката на стоки на стойност над 250 лв. са за наша сметка.

Всички цени в електронния магазин на Елмак ЕООД са в лева с включен ДДС. Поръчки направени след 14:00 часа в делничен ден, в събота и неделя и официални празници се обработват на следващия работен ден.
При наличието на забавяне или проблем с направената от вас поръчка ще се свържем с Вас в максимално кратък срок, за да ви информираме своевременно.

*В срок от 7 работни дни клиентът има право да върне стоката по чл. 52, т.7 на Закона за Защита на Потребителя, ако е неувредена, неразпечатана, неползвана, с ненарушена опаковка. Цената е валидна за деня на поръчката, съгл. разпоредбите на чл. 52, т. 8 от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

 

SHOPPING CART

close